کدمخفی موبایل
 
تفریحی برای هم کلاسی ها

چند کد محرمانه گوشی

 
#30#*
شماره های محرمانه گوشی را نمایش میدهد.


#67705646#*
در گوشیهای مدل 3310 و 3330 لگوی شبکه را حذف میکند ( IR-TCI ) 
 


#73#*
تایمر گوشی و همچنین تمام امتیازات بدست آمده در بازیها را Reset میکند.


#746025625#*
نمایش وضعیت سرعت clock سیمکارت گوشی. اگر گوشی شما دارای حالت SIM Clock Stop Allowed باشد به این معنا خواهد بود که گوشی شما میتواند درحالت کمترین میزان مصرف باطری درحالت Standby قرار بگیرد.


#2640#*
کد رمز فعلی گوشی را نشان میدهد. کد رمز گوشی در حالت عادی 12345میباشد.
 


#7780#*
RESET گوشی یا همان بازگشت به حالت تنظیمات کارخانه ای. مناسب برای زمانیکه گوشی قاطی کرده است . درواقع درایو C گوشی را ریست میکند (ریست گوشی بدون حذف برنامه ها) بعد از وارد کردن این کد ، گوشی از شما تقاضای وارد کردن security code را خواهد داشت که اگر آنرا قبلا تغییر نداده باشید 12345 میباشد.


#7370#*
فرمت گوشی . مناسب برای زمانیکه گوشی خیلی خیلی قاطی کرده است. درواقع این کد درایو C گوشی را فرمت میکند و البته تمامی برنامه ها و فایلهای موجود بر روی این درایو از بین خواهند رفت . بعد از وارد کردن این کد ، گوشی از شما تقاضای وارد کردن security code را خواهد داشت که اگر آنرا قبلا تغییر نداده باشید 12345 میباشد.



اگر پسوورد ( security code ) گوشی قبلا تغییر داده شده است و آنرا نمی دانید و همچنین گوشی شما از سیستم عامل سیمبین ورژن7 استفاده می کند ( مثل 6600 و 7610 و 6620 و 6260 و 9500 و 9300 ) ابتدا گوشی را خاموش کرده و در حالیکه سه دگمه سبز ، * ، 3 را همزمان نگه داشته اید گوشی را روشن کنید و آنها را آنقدر نگه دارید تا کار فرمت آغاز بشود. دراین حالت از شما دیگر پسوورد خواسته نخواهد شد و مستقیما گوشی فرمت خواهد شد.


فرمت کارت حافظه گوشی:
به صورت safe mode گوشی را روشن کنید ( برای اینکار درحالیکه دگمه pen (مداد) را نگه داشته اید گوشی را روشن کنید البته درظاهر تفاوتی را مشاهده نخواهید کرد.) سپس این مسیر را در گوشی بروید: menu>>Extras>>Memory>>Format MEM.card

حالت safe mode بسیار به دردتان خواهد خورد و در مواقعیکه گوشی هنگ کرده و بالا نمی آید احتمالا به دادتان خواهد رسید و باعث می شود گوشی بالا بیاید و بعد از آن بتوانید گوشی را درصورت تمایلتان فورمت و یا کار دیگری بر روی آن بکنید. که در گوشی های مختلف کمی متفاوت می باشد و در اسمارت فونها اکثرا باید کلید خاصی را ( کلید ABC و یا PEN ) را نگه داشته و سپس گوشی را روشن کنید.

منبع : http://forceful.blogfa.com

 

 

کدهاي مخفي موبايل

با توجه به گسترش بسيار سريع جوامع بشري ، در اين اواخر شاهد آن مي باشيم كه انسان ها براي برقراري ارتباط با يكديگر از دستگاه هاي متنوعي استفاده مي كنند. يكي از اين دستگاه ها كه امروزه طرفداران بسيار زيادي را به خود جذب نموده و حتي مي توان گفت وجود آن در زندگي بسياري از انسان ها يك امر حياتي به شمار مي رود ، تلفن همراه مي باشد. با توجه به استقبال مردم و رشد روز افزون علوم الكترونيك و كامپيوتر ، شاهد آن مي باشيم كه شركت هاي بسياري در امر ساخت گوشي هاي تلفن همراه فعال مي باشند و هركدام در پي رقابت با ديگري بر مي آيند. امّا شركتي كه گوي سبقت را از ديگران ربوده و شايد نام آن براي همه شما آشنا به نظر آيد ، كمپاني NOKIA مي باشد كه با خلق ايده هايي نوين سهم به سزايي از بازار گوشي هاي تلفن همراه را از آن خود نموده است. شركت NOKIA به عنوان يك پيش كسوت و با استفاده از تجربه طولاني خود در امر مخابرات ، توانسته تلفيقي از تكنولوژي مدرن را به همراه كيفيت برتر به مشتري خود عرضه كند و همچنان به عنوان يكي از برترين هاي دنياي مخابرات ، آوازه خود را بر سر زبان ها حفظ نمايد.

همانطور كه مي دانيم ، گوشي هاي تلفن همراه NOKIA داراي توانايي هاي خاصي مي باشند كه براي كاربران حرفه اي و تعمير كاران اين گوشي ها در نظر گرفته شده اند و براي به كار گيري آنها ، نيازمند استفاده از كد هاي خاصي مي باشيم. در اين مقاله سعي شده كه به بيان اين ويژگي ها و نحوه استفاده از آنها بپردازيم ، تا بتوانيم به نحو احسن از قابليت هاي گوشي تلفن همراه خود بهره مند گرديم. قابل ذكر است كه در اين مقاله به برسي كدهاي شبكه GSM نيز پرداخته شده است و اين كدها با تمام گوشي هاي تلفن همراه سازگار مي باشند ، لزا اگر صاحب گوشي تلفن همراه ديگري به جز NOKIA مي باشيد ، خواندن اين مقاله به شما نيز توصيه مي گردد.


1) شماره IMEI :
كلمه IMEI مخفف عبارت International Mobile Equipment Identity و به معني "هويت بين المللي دستگاه هاي تلفن همراه" مي باشد. IMEI يك شماره ۱۵ رقمي است كه در هر موبايل منحصر به فرد مي باشد و در حقيقت بيانگر هويت دستگاه مورد استفاده در شبكه هاي GSM است. شماره مذكور از يك قالب استاندارد بهره مند است كه مي تواند اطلاعات نسبتاً مفيدي را در اختيار كاربر قرار دهد. براي مشاهده اين شماره كافي است تا كد #06#* را بر روي دستگاه وارد كنيم. اما اين سئوال همچنان باقي مي ماند كه پس از دستيابي به اين شماره ، چگونه مي توانيم از اين ۱۵ رقم ، اطلاعات مفيدي را استخراج كنيم؟ براي پاسخ به اين سئوال كافي است كه نگاهي به ساختار شماره IMEI بياندازيم.
همانطور كه بيان شد شماره IMEI داراي ۱۵ رقم مي باشد كه البته اين ارقام داراي مفاهيم خاصي مي باشند. براي درك معاني اين ارقام، در زير جدولي براي تشريح شماره IMEI ترسيم گرديده است :

 



همانطور كه مشاهده مي كنيد شماره IMEI داراي چهار بخش مجزا مي باشد كه در پي يكديگر قرار گرفته اند. براي توضيح ساختار IMEI به بيان معاني هريك از بخش هاي مذكور مي پردازيم.


TAC (Approval Code Type) : همانطور كه مشاهده مي كنيد اين بخش شامل شش رقم مي باشد كه از ميان آنها تنها دو رقم آغازين آن بيان گر كد كشور سازنده موبايل مي باشد. ارقام ديگر داراي ارزش خاصي نمي باشند.


(Final Assembly Code) FAC : اين دورقم بيانگر كارخانه سازنده موبايل است. جدول زير نمايانگر كد هاي مورد استفاده در اين قسمت مي باشد.

 



(Serial Number) SNR : اين شش رقم ، شماره سريال موبايل مورد نظر را نشان مي دهد.

(Check Digit) CD : اين رقم بيانگر نسل تلفن همراه است. در تلفن هاي نسل اول اين رقم همواره 0 مي باشد. قابل ذكر است كه معمولاً اين رقم بي ارزش تلقي مي گردد.

اما بر طبق توافق بين المللي ، از ابتداي ژانويه سال ۲۰۰۳ ، FAC منسوخ گرديد و قرار بر اين شد كه تا ابتداي آوريل سال ۲۰۰۴ به جاي دو رقم آن ، مقدار 00 را قرار دهند. پس از آوريل ۲۰۰۴ سيستم جديد IMEI ارائه شد كه در آن FAC به طور كامل حذف گرديد و به جاي آن ، دو رقم به TAC اضافه و براي مخفف TAC عبارت Type Allocation Code در نظر گرفته شد. جدول زير نحوه كد گذاري سيستم جديد IMEI را به نمايش گذاشته است.

 




قابل ذكر است كه از همان ابتدا در كنار سيستم IMEI ، سيستم ديگري با نام IMEISV نيز پديد آمد كه بعضي از شركت ها از اين سيستم براي تجحيزات موبايل خود استفاده مي كنند. IMEISV مخفف عبارت Intenational Mobile Equipment Identity and Software Version و به معني " هويت بين المللي دستگاه هاي تلفن همراه و شماره نرم افزار آن" مي باشد. اين سيستم علاوه بر نمايش شماره IMEI داراي دو رقم ديگر براي نمايش نسخه نرم افزار استفاده شده در دستگاه موبايل مورد نظر مي باشد. براي نمونه شماره 111111-22-333333-4-55 را در نظر بگيريد. اين شماره نمونه اي از يك شماره IMEISV مي باشد. همانطور كه مشاهده مي كنيد ، تفاوت آن با سيستم IMEI تنها در دو رقم 55 مي باشد كه به انتهاي IMEI اضافه شده تا بيانگر نسخه نرم افزار استفاده شده باشد. پس از آوريل سال ۲۰۰۴ ، سيستم IMEISV نيز به تبعيت از IMEI ، شكل تازه اي به خود گرفت و FAC در اين سيستم نيز حذف گرديد.
در پايان اين بخش متذكر مي شوم كه كد *#06# نه تنها در گوشي هاي NOKIA ، بلكه در بسياري از تلفن هاي همراه ديگر نيز قابل استفاده مي باشد.


2) شماره نسخه نرم افزار
براي دستيابي به شماره نسخه نرم افزار ، تاريخ ويرايش آن و نوع سازگاري GSM مي توانيد از كد #0000#* استفاده كنيد. پس از وارد كردن اين كد ، اطلاعاتي به صورت زير براي شما نمايش گذاشته مي شود :
V04.51
26-03-98
NSE-1

خط اول بيانگر شماره نسخه نرم افزار ، خط دوم نشانگر تاريخ ويرايش نرم افزار و خط آخر نمايانگر نوع سازگاري GSM مي باشد (به دليل اينكه " سازگاري GSM " داراي مبحث گسترده اي است و تا حدودي تخصصي مي باشد ، لزا از توضيح آن در اين مقاله صرفنظر مي گردد).

3) پردازش سيگنال:
تلفن هاي همراه NOKIA داراي قابليت منحصر به فردي براي تغيير در نحوه پردازش سيگنال مي باشند. به اين ترتيب كاربر مي تواند به دلخواه كيفيت مكالمه را افزايش دهد و يا اينكه به عمر شارژ باطري خود بيافزايد. براي اين منظور تلفن هاي همراه NOKIA داراي دو ويژكي EFR و HFR مي باشند.

Enhanced Full Rate) EFR) : با فعال نمودن اين ويژگي ، كيفيت مكالمه شما افزايش مي يابد. علت اين امر استفاده از تكنولوژي فشرده سازي جديد ASELP (Algebraic Code Excitation Linear Prediction) مي باشد. اين تكنولوژي سبب افزايش كيفيت صدا با همان نرخ تبادل بيت در تكنولوژي قديمي LPC-RPE (Linear Prediction Coding with Regular Pulse Excitation) مي شود. با توجه به اينكه در هر دو تكنولوژي از نرخ تبادل ۱۳ كيلو بيت استفاده مي شود ، لزا اكثر شبكه هاي GSM با اين تكنولوژي جديد سازگار مي باشند. قابل توجه است كه پس از فعال نمودن اين قابليت ، به دليل افزايش پردازش بر روي سيگنال ، نياز به انرژي بيشتري مي باشد ، لزا در حدود ۵ درصد از عمر شارژ باطري شما كاسته مي شود كه البته در مقابل افزايش كيفيت مكالمه نرخ قابل توجهي به شمار نمي آيد و مي توان از آن صرفنظر كرد. براي استفاده از ويژگي EFR كافي است كه كد #3370#* را بر روي دستگاه خود وارد كنيد. در اين هنگام دستگاه تلفن شما به طور اتوماتيك خاموش شده و سپس دوباره روشن مي گردد. از اين لحظه به بعد موبايل شما از ويژگي EFR بهره مند مي باشد. براي غير فعال كردن اين ويژگي مي توانيد از كد #3370# استفاده كنيد. قابل ذكر است كه اگر تلفن همراه خود را خاموش كنيد ، اين ويژگي غير فعال مي شود و نياز به فعال سازي دوباره آن خواهيد داشت. استفاده از EFR به كاربران توصيه مي گردد.

(Half Rate Mode) HFR : با فعال نمودن اين ويژگي ، از كيفيت مكالمه شما كاسته شده و در عوض به ميزان ۳۰ درصد به عمر شارژ باطري شما افزوده مي گردد. استفاده از اين ويژگي تنها زماني توصيه مي گردد كه شارژ باطري تلفن شما بسيار محدود مي باشد و لذا نيازمند آن مي باشيد كه در مصرف باطري صرفه جويي كنيد. براي فعال نمودن اين ويژگي تنها كافي است كه كد*#4720#روي تلفن همراه خود وارد نماييد. در اين هنگام دستگاه تلفن شما به طور اتوماتيك خاموش شده و سپس دوباره روشن مي گردد. از اين لحظه به بعد موبايل شما از ويژگي HFR بهره مند مي باشد. براي غير فعال كردن اين ويژگي مي توانيد از كد #4720# استفاده كنيد. قابل ذكر است كه اگر تلفن همراه خود را خاموش كنيد ، اين ويژگي غير فعال مي شود و نياز به فعال سازي دوباره آن خواهيد داشت.

در پايان اين بخش متذكر مي شوم كه كدهاي پردازش سيگنال ممكن است در بعضي از گوشي هاي جديد NOKIA قابل استفاده نباشند. البته قابل توجه است كه در اين سري از گوشي ها ، ويژگي هاي EFR و HFR به صورت اتوماتيك كنترل مي شوند و نيازي به دخالت كاربر براي تنظيم آنها وجود ندارد و لزا پس از وارد كردن كد هاي فوق هيچ عكس العملي را از گوشي نخواهيم ديد.



4) نمايش وضعيت SIM Clock :

هر تلفن همراه براي اعلام وضعيت خود در شبكه ، به طور مكرر اقدام به ارسال پالس هاي منظمي مي كند. با توجه به اينكه ارسال هر پالس نيازمند مصرف انرژي مي باشد ، لزا مي تواند از عمر شارژ باطري بكاهد. براي اين منظور ويژگي خاصي براي شبكه هاي GSM در نظر گرفته شده است تا تلفن هاي همراه را از ارسال اينگونه پالس ها باز دارند. تلفن هاي همراه NOKIA داراي اين قابليت مي باشند تا كاربر را از وضعيت شبكه GSM و پشتيباني آن از اين ويژگي ، مطلع سازند. فعال بودن اين ويژگي مي تواند تاثير به سزايي در مصرف انرژي باطري داشته باشد. براي اطلاع از وضعيت فوق مي توانيد كد #746025625#* را بر روي تلفن همراه خود وارد نماييد. توجه نماييد كه استفاده از اين كد هيچ قابليت خاصي را فعال نمي نمايد و تنها براي آگاهي از وضعيت SIM Clock مي باشد. قابل ذكر است كه شبكه تلفن همراه ايران از اين سيستم پشتيباني مي نمايد.


5) منوي مخفي گارانتي :

در تلفن هاي همراه NOKIA يك منوي مخفي وجود دارد كه حاوي اطلاعات مفيدي براي تعميركاران گوشي هاي موبايل مي باشد. براي دست يابي به اين منوي مخفي ، كافي است كد #92702689#* را بر روي تلفن همراه خود وارد نماييد. در اين هنگام شما وارد يك منوي مخفي مي شويد كه شامل گزينه هاي زير مي باشد :

1) نمايش شماره سريال گوشي

2) تاريخ ساخت گوشي

3) تاريخ آخرين تعمير انجام شده بر روي گوشي (البته اگر در گذشته تعميري بر روي آن انجام گرفته باشد)

4) نشان دهنده زمان مكالمات انجام شده با گوشي مورد نظر (اين تايمر را با هيچ روشي نمي توان پاك نمود)

5) ايجاد توانايي برقراري تبادل اطلاعات كاربر (در صورت وجود لوازم مورد نياز)

براي خارج شدن از اين منو ، يك بار تلفن خود را خاموش كنيد و سپس دوباره آن را روشن نماييد.



6) تلفن همراه NOKIA به عنوان ابزار استراق سمع :

ابتدا تلفن خود را بر روي حالت Silent (بي صدا) تنظيم نماييد ، سپس نگاهي به اتصالات فلزي زير دستگاه موبايل (در كنار محل اتصال كابل شارژر) خود بياندازيد. حال پين هاي سوم و چهارم از سمت چپ را به وسيله يك تيغه فلزي به يكديگر متصل نماييد. در اين هنگام نرم افزار موبايل هنگ مي كند و منوي Headset به طور اتوماتيك فعال مي گردد و عبارت Headset بر روي صفحه نمايانگر مي شود. از منوي Headset ، ويژگي Automatic Answer را فعال نماييد. حال گوشي خود را در محل مورد نظر براي استراق سمع قرار داده و از جاي ديگر به آن تلفن كنيد. پس از مدت كوتاهي تلفن شما به طور اتوماتيك ارتباط را برقرار كرده و شما قادر خواهيد بود تا صداي محيط را بشنويد. توجه نماييد كه براي از كار انداختن اين ويژگي تنها بايد دستگاه تلفن خود را به حالت " تنظيمات پيش فرض كارخانه " برگردانيد.



7) منوي جديد در تماس هاي اضطراري :
با استفاده از اين كد شما قادر خواهيد بود تا با تلفن هاي اضطراري مانند ۱۱۰ ، ۱۱۸ و ... به طور رايگان تماس حاصل نماييد. براي اين منظور كد *3001#12345# را بر روي تلفن همراه خود وارد نماييد. در اين هنگام منويي در مقابل شما ظاهر خواهد گشت و شما را قادر به برقراري تماس رايگان با شماره هاي اضطراري خواهد نمود. قابل ذكر است كه كاركرد اين ويژگي بستگي به شبكه GSM دارد و ممكن است در بسياري از شبكه ها قابل استفاده نباشد و شما همچنان مجبور به پرداخت هزينه براي برقراري تماس باشيد.



درآمدي بر كدهاي امنيتي تلفن هاي همراه :
به منظور حفظ سيم كارت و گوشي تلفن همراه از دسترسي غير مجاز ، كدهاي خاصي در نظر گرفته شده است. در زير به بررسي عملكرد اين كدها مي پردازيم.

1) Security Code : اين كد بر روي دستگاه تلفن تنظيم مي شود و در گوشي هاي NOKIA به طور پيش فرض برابر 12345 مي باشد. به وسيله اين كد مي توان دسترسي غير مجاز به بعضي از امكانات تلفن را محدود نمود. در گوشي هاي موبايل NOKIA ، اگر اين كد ۱۰ بار اشتباه وارد گردد ، تلفن به مدت ۵ دقيقه از پذيرش كد جديد خودداري مي كند.

2) PIN Code : اين كد بر روي سيم كارت تنظيم مي شود و براي دست يابي به آن بايد به امور مشتركين شركت مخابرات مراجعه نمود. در ايران اين كد بر روي سند سيم كارت ثبت است و به طور پيش فرض برابر 1234 مي باشد. به وسيله اين كد مي توان دسترسي غير مجاز به سيم كارت و بسياري از قابليت هاي شبكه را محدود نمود. اگر اين كد را سه بار اشتباه وارد كنيد ، دستگاه بر روي PIN قفل مي گردد و براي آزاد سازي آن نياز به استفاده از كد PUK خواهيد داشت.

3) PIN2 Code : اين كد نيز مانند PIN بر روي سيم كارت تنظيم مي شود و براي دست يابي به آن مي توان به امور مشتركين شركت مخابرات مراجعه نمود. در ايران اين كد به صورت پيش فرض برابر 5678 تنظيم شده و از ثبت آن بر روي سند سيم كارت خودداري شده است. علت عدم ثبت ، ارائه نشدن خدمات مربوط به اين كد تا حال حاضر مي باشد. شايد در آينده اي نزديك با ارائه خدمات جديد از سوي شركت مخابرات ، اين كد نيز به صورت فراگير اعلام گردد. به وسيله اين كد مي توان دسترسي غير مجاز به بسياري از امكانات شبكه را محدود كرد. اگر اين كد را سه بار اشتباه وارد كنيد ، دستگاه بر روي PIN2 قفل مي گردد و براي آزاد سازي آن نياز به استفاده از كد PUK2 خواهيد داشت.

4) PUK Code : همانطور كه بيان شد ، اگر دستگاه شما بر روي PIN قفل گردد ، براي آزاد سازي آن نياز به اين كد داريد. براي دريافت اين كد مي توانيد به امور مشتركين شركت مخابرات مراجعه نماييد. در ايران اين كد بر روي سند سيم كارت ثبت مي باشد.

5) PUK2 Code : همانطور كه بيان شد ، اگر دستگاه شما بر روي PIN2 قفل گردد ، براي آزاد سازي آن نياز به اين كد داريد. براي دريافت اين كد مي توانيد به امور مشتركين شركت مخابرات مراجعه نماييد. در ايران اين كد بر روي سند سيم كارت ثبت مي باشد.

6) Barring Password : اين كد بر روي سيم كارت تنظيم مي گردد و در هنگام استفاده از سرويس مسدود سازي شماره تلفن ها استفاده مي گردد. براي دريافت اين كد به امور مشتركين شركت مخابرات مراجعه نماييد.


قابل ذكر است كه تمامي كدها به غير از PUK و PUK2 قابل تغيير مي باشند و بدين منظور مي توانيد از منوهاي مربوطه تلفن همراه خود استفاده نماييد.


8) نحوه آزاد سازي سيم كارت هاي قفل شده بر روي PIN و PIN2 :

همانطور كه بيان شد ، اگر ۳ بار كدهاي PIN و PIN2 را اشتباه وارد كنيد ، سيم كارت شما بر روي كد اشتباه قفل مي گردد و ديگر نمي توانيد از آن استفاده كنيد. براي آزاد سازي سيم كارت از قفل بايد به كدهاي PUK و PUK2 آگاه باشيد.

1) نحوه آزاد سازي سيم كارت از قفل PIN : براي اين منظور كد زير را بر روي دستگاه وارد كرده و تكمه برقراري تماس (Call) را فشار دهيد. توجه نماييد كه به جاي كلمه PUK در كد زير ، تنها PUK Code ثبت شده بر روي سند سيم كارت را وارد نماييد. به جاي عبارت New PIN ، كد PIN جديد را وارد نماييد و به جاي عبارت New PIN Again ، كد PIN جديد را تكرار كنيد.

**05*PUK*New PIN*New PIN Again*#



2) نحوه آزاد سازي سيم كارت از قفل PIN2 : براي اين منظور كد زير را بر روي دستگاه وارد كرده و تكمه برقراري تماس (Call) را فشار دهيد. توجه نماييد كه به جاي كلمه PUK2 در كد زير ، تنها PUK2 Code ثبت شده بر روي سيم كارت را وارد نماييد. به جاي عبارت New PIN2 ، كد PIN2 جديد را وارد نماييد و به جاي عبارت New PIN2 Again ، كد PIN2 جديد را تكرار كنيد.

**052*PUK2*New PIN2*New PIN2 Again*#



قابل ذكر مي باشد كه كدهاي PIN و PIN2 مي توانند حداقل چهار رقم و حداكثر هشت رقم طول داشته باشند..

منبع : http://intelmobile.blogfa.com

 

 

با تلفن به شهرستان ها زنگ بزنید اما فقط هزینه داخل شهری را بدهید

شما اول باید تلفن خود را به شماره تلفن آن کسی که میخواهید بهش زنگ بزنید دایورت ( Divert ) کنید

بعد شما باید شماره تلفن خودتان را بگیرید حالا به جای اینکه تلفن شما زنگ بخورد تلفن آن شخصی که شما شماره تلفن آن را وارد کردید زنگ میخورد و شما میتوانید با آن شخص صحبت کنید

برای دایورت ( ِDivert ) کردن یا به زبان فارسی انتقال دادن باید کد زیر را وارد کنید (از چپ به راست )

 # شماره شخصی که میخواهید با آن صحبت کنید *21*

 این هم همان کد است البته به زبان نوشتاری برای فهمیدن بیشتر

 ستاره 21 ستاره و بعد شماره شخصی که میخواهید با آن صحبت کنید و بعد مربع یا همان کلیدی که در قسمت پایین سمت راست تلفن است را وارد کنید

 نکته 1 : شما اول باید امکان دایورت کردن در خط تلفن شما فعال باشد این را برای تلفن ثابت میگویم چون تلفن همراه این امکان به طور خودکار فعال میباشد

نکته 2 : برای فعال کردن این سیستم باید به مخابرات مربوط به منطقه خودتان مراجعه کنید و تقاضای فعال شدن این سیستم را بدهید

 

منبع : http://www.tarfandkadeh.blogfa.com

 

 

[
نمایش منوی مخفی گوشی ها

 

این کار فقط مخصوص گوشی های سونی اریکسون دارای جو استیک است

برای دسترسی به این منو این رمز رابا جو استسیک روی گوشی وارد کنید

راست-ستاره-چپ-چپ-ستاره -چپ-ستاره 

  این کد می توانی نحوه عملکرد ویبراتور-ال سی دی-میکروفن-گوشی-دوربین-چراغ ال سی دی و صفحه کلید و...رامشاهده کنید

منبع : http://www.mob.ir

 

 

رد تماس= اعلام ساعت

گوشیتونو بردارین و این کد رو وارد کنین

*67*119#

ستاره - شصت و هفت - ستاره - صد و نوزده - مربع

حالا وقتی کسی به شما زنگ زد کافیه به جای اشغال, دایورت رو بزنین تا به کسی که داره به شما زنگ میزنه ساعت اعلام بشه


منبع : http://www.mob.ir

 

 

بازيابي Pin Code

اگر شما Pin Code 1 را فعال كرده باشين كه هنگام روشن كردن گوشي اين كد را بخواد مي تونين اونو به اين روش كشفش كنين. خب با دقت به مطالب زير توجه كرده و اونوقت بدون نياز به برنامه هاي جانبي رمزياب خودتان رمزيابي كنيد.

البته اگه تكراري بود يا اينكه خداي ناكرده برا شما كار نكرد پيشاپيش پوزش خواسته ولي در صورت مفيد بودن تشكر يادتون نره.

البته با استفاده از
Fexplorer به شاخه C:\System رفته و فايل 101F8D8D.pdbرا باز كنيد حتماً پسورد مورد نظر را در آن خواهيد ديد. راستي براي باز كردن آن از گزينه Option>File>File>Hex/Text Editor استفاده كنيد.

من شخصا روي گوشيهاي نوكيا ,6630,3230,6600 امتحان كرده و نتيجه را مثبت يافت

(به نقل از پی سی کلیک)

 

 

چند کد مخفی برای اجرای یک فرمان در گوشی

با بهره گیری از این ترفندها که چند شماره هستند می توانید بدون ورود به منوی تنظیمات دستگاه گوشیتون و تنها با وارد کردن این شماره ها ، شاهد تغیراتی باشید که در ادامه آمده اند.
شماره ها رو از این جهت (<---) وارد کنید.


شماره تلفن مورد نظر*21** = انتقال مکالمه تلفنی از تلفن همراه به تلفن ثابت


*43#* = فعال کردن پشت خطی


7370* = ریست کردن ( پاک کردن) تنظیمات نرم افزاری گوشی

 
#شماره مورد نظری که تلفن به آن منتقل میشود*61** = در صوت عدم پاسخگویی از جانب شما ، شماره منتقل میشود


#62#* = در صورتی که شما در دسترس نباشید (خارج از محدوده باشید) شماره منتقل میشود


 

منبع : http://www.mashhasan3000.blogfa.com

 

*7370925538 = برای پاک کردن رمز عبور نرم افزار Wallet موجود در سریهای جدید گوشی های نوکیا
کدهای مخفی موتورولا

 

برای مشاهده به ادامه مطلب مراجعه نمایید


ادامه مطلب 
 

با موبايل خود مجانی صحبت کنيد!

تايپ كنيد(#094021 *21 *)البته تا 5 دقيقه مسعوليتش با من ولي بيشتر با خودتون چون بعد از 5دقيقه خطتون رديابي ميشه وبعد مصادره به نفع مخابرات البته اگر 100دقيقه هم صحبت كنيد مجانيه راستي بعد ازتايپ اعداد بالا بايد كليد ok رابزنيد وبراي كنسلش هم تايپ كنيد(#21#)وبعد ok .

البته من خودم هم این راه و پیشنهاد نمیکنم ولی دونستنش خالی از لطف نیست

منبع : http://www.freezmobile.com

 

 
۴ تا ترفند براي «در دسترس نبودن» موبايل

 

«مشترک مورد نظر در دسترس نمي باشد» ... اين پيغامي است که هميشه از موبايل زماني که آنتن نمي ده، مي شنويم. بنده خدا مخابرات، همش داره زحمت مي کشه. هر سوراخ سمبه اي رو ببيني، آنتن گذاشته. حتی تو بهشت زهرا هم برای رفاه میت ها هم آنتن گذاشته بنده خدا نميدونه که بيشتر اين آنتن ندادن ها، باعث و بانيش خود مشترکين چیز کلکش هستند و با کارهايي که مي کنند، باعث مي شوند که اپراتور اين پيامها رو پخش کنه.چون الان موبايل شده آفت جون آدما چون ادمو همیشه آنلاین قرار میده واسه همين هم خيلي ها نمي خوان مزاحم داشته باشند. چون با طرف هم رودر واسي دارند، روشون نميشه بهش بگن زنگ نزن يا گوشي رو ور ندارند ... شايد هم بلد نباشند چي کار کنند، اما من يادتون مي دهيم.براي اينکه طرفي که با ما تماس مي گيره، با اون پيام لعني مواجه بشه و اعصابش خورد شه يا اينکه موبايل مون در دسترس نباشه و مزاحم نداشته باشيم، چند تا ترفند هست:1- وقتي موبايل تون روشنه، بدون اينکه موبايل رو خاموش کنيد، باطري اونو در بياريد. نترسيد. موبايلتون هيچيش نميشه. آقايوني که به موبايلشون وسواس دارند، اينکار رو نکنند. مي تونند ترفند دوم رو انجام دهند

۲- وقتي جايي هستيد و نمي خواهيد مزاحم داشته باشيد، موبايلتون رو با يه ورقه آلومينيومي بپوشانيد. با اين کار موبايل تون آنتن نميده و در دسترس نمي باشد.بدي اينکار بخاطر اينه که بايد هميشه يه ورقه آلومينيوم همراتون باشه. خداي نکرده همسرتون ببينه، چي فکر مي کنه؟!!! هيچي، شب دعواست .... پس بريد سراغ ترفند سوم. ترفند سوم و چهارم براي اينکه طرف تماس گيرنده با پيغام «شماره مشترک مورد نظر در شبکه موجود نمي باشد» يا Wrong Number مواجه شود، بکار مي رود. تا اينقدر زنگ بزنه و خسته بشه و فکر کنه مشکل از مخابرات هست

3- اين ترفند بي دردسره. توي موبايل تون کد زير رو وارد کنيد: #0210000000*21*پس از اينکه کد بالا را وارد کرديد، فکر کنيد داريد با يک شماره تماس مي گيريد. دکمه Dial را بزنيد. سپس با پيغام Requesting مواجه مي شويد و در صورتيکه کد بالا را درست وارد کرده باشِد، پيغام Actived نشان داده مي شود. از اين به بعد هر کسي با شما تماس بگيرد، با پيغام «شماره مشترک مورد نظر در شبکه موجود نمي باشد» مواجه مي شود.براي اينکه بخواهيد کد بالا را غير فعال کنيد، تايپ کنيد: #21# سپس دکمه Dial را بزنيد. پس از Requesting کردن، پيغام Cancelled ظاهر خواهد شد و گوشي شما مطابق سابق کار خواهد کرد

4- اين کار رو هم مي تونيد بکنيد. موبايل تون رو به يک شماره الکي دايورت Divert کنيد، يعني شماره اي که در شبکه مخابرات موجود نباشه. با اين کار وقتي کسي با شما تماس مي گيره، به شماره اي که در شبکه مخابرات وجود نداره، دايورت مي شه و با پيغام اپراتور مواجه ميشه و فکر مي کنه مشکل از مخابرات هست. آخرش هم خسته ميشه و دست از سر شما بر ميداره.يادتون باشه يه وقت شماره واقعي بطور اشتباهي نديد ها، تا کلي پول موبايل براتون بياد.

منبع : http://www.freezmobile.com

 

 

شکستن رمز پين کد و پوک کد موبايل

اين هم یه ترفند با حال که خیلی به درد بخوره و اون هم شکستن قفلPin کد و Pukکد موبايل(رمزي که وقتي سيم کارت رو براي اولين بار تو گوشي بذاريد از شما مي خواد اونو کدو وارد کنيد)يه دفعه ديديد اتفاق ديگه گمش کرديد اون وقت مي خوايد چي کار کنيد(البته اين ترفند به درد مردم آزاري هم مي خوره!)
واون کد اينه:
**50*PUK*PIN*PIN
 
 

شکستن PIN code و PIN2 code (برای اولین بار !!)

در این ترفند به شما نحوه شکستنPIN2 code, PIN code رو یاد میدم.


نحوه شکستن PIN Code



معمولا وقتی اگر شما 3 بار pin code گوشی رو اشتباه بزنید گوشی به روی قفل PUK code میره .البته این کد به صورت پیش فرض در اکثر گوشی ها 12345 می باشد.

برای شکستن PIN code کد زیر را وارد کرده سپس شماره تماس (معمولا کلید سبز رنگ) رو بزنید:


**05*PUK*new PIN*new PIN again


در اینجا منظور از PUK همان کد امنیتی است که روی سند سیم کارت نوشته شده است.
و به جای عبارت های new PIN و new PIN again کدی رو که خودتون دوست دارید PIN به آن تغییر پیدا کند وارد کنید. به همین راحتی.



نحوه شکستن PIN2 Code


معمولا این کد برای اعمال محدودیت هایی در مورد شبکه و تماس های می باشد.و این کد به صورت پیش فرض در ایران 5678 است.اگر شما این کد رو 3 بار اشتباه وارد کنید گوشی روی این کد قفل شده و باید از PUK2 code استفاده کنید.

برای شکستن این قفل نیز همانند قبل کد زیر رو وارد کرده و سپس دکمه تماس رو بزنید.


**052*PUK2*new PIN2*new PIN2 again


در این عبارت منظور از PUK2 کدی است که معمولا روی سند سیم کارت ثبت شده است.یا می توانید آن را از دفتر امور مشترکین تلفن همراه درخواست کنید.

و به جای عبارت های new PIN2 و new PIN2 again کد جدید رو که خودتون دوست دارید وارد کنید.

لازم به ذکر است که کدهای PIN وPIN2 می توانند حداقل 4 رقم و حداکثر 8 رقم باشند.

منبع : http://www.freezmobile.com

 

 
 
کدهای مخفی گوشیهای چینی

 

 برای دیدن به ادامه مطلب مراجعه نمایید

 


ادامه مطلب
 

گوشيت خاموش ولي كسي زنگ بزنه شمارش بيفته !

اره ميشه گوشيت خاموش باشه ولي كسي كه زنگ مي زنه شمارش بيفته
من اين كارو با گوشي هاي سوني اريسون كردم كه توضيح مي دم
1.اين كد رو وارد مي كني *67*09151000000#(از راست به چپ وارد كنيد
2 .بعد از اين كه اين كد رو وارد كرديد به قسمته setings >calls>manage calls>accept call رفته و گزينه ي none را انتخاب كنيد
حال هر كي تماس بگيره شمارش ميفته و مي گه "دستگاه مورد نظر خاموش مي باشد"
 

منبع :

 

صفحه گوشی روشن و صفحه کلید قفل !

* همانطور که می دانید در صورتی که در گوشی های نوکیا سری 60 ، هنگامی که صفحه کلید گوشی را به حالت قفل lock در می آورید ، در صورتی که بخواهید پس از قفل شدن صفحه کلید ، اطلاعاتی همچون تاریخ و ساعت را ببینید باید گوشی را از حالت lock خارج کرد ! تا بتوانید اطلاعات مورد نظر را ببینید ، چرا که در غیر اینصورت چراغ صفحه گوشی روشن نمیوشد !

در این آموزش ما قصد داریم به شما یاد دهیم که چگونه در حالت lock چراغ صفحه را روشن کنید !

* خوب برای اینکار شما باید بدون وقفه اعداد 999 و یا 08 را بزنید ( از سمت چپ بخوانید اعداد را !)

به همین راحتی
 

منبع : http://parsi-mob.ir

 

 

تشخیص اصل بودن گوشی از طریق اینترنت

امروزه در کشور ما اکثر گوشی های موجود در بازار ریجستر نشده و قاچاقی به کشور وارد می شوند که این موضوع باعث نوسانات قیمت یک مدل گوشی شده که علت آن چیزی به جز غیر اصل بودن آن و به اصطلاح چنج بودن آن است که متاسفانه فروشندگان گوشی های تقلبی و یا چنج خود را به عنوان گوشی اصل به مشتری معرفی می کنند. برای شناسایی گوشی های اصلی و چنج راه های متفاوتی است که از جمله ان ها دادن کد #06#* است که سریال گوشی شما (IMEI) را مشخص نموده و شما می توانید آن را با سریال روی کارتن و باطری همخوانی داشته باشد و در غیر این صورت گوشی شما قاچاق بوده و چنج شده است. اما در این ترفند قصد داریم روشی را به شمامعرفی کنیم که برای اولین بار از طریق سایت کلیپ بر روی اینترنت قرار میگیرد. شما میتوانید به سادگی و از طریق اینترنت به اصل یا غیر اصل بودن گوشی خود پی ببرید ، بدون نیاز به یافتن کد فوق بر روی کارتن یا باطری گوشی یا سایر راهها!



بدین منظور:

ابتدا بر روی گوشی خود (با هر مدلی) کافی است کد #06#* را وارد نمایید. کد IMEI گوشی خود را مشاهده خواهید کرد.
حال به سایت اینترنتی https://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr بروید.
سپس کد IMEI خود را که یک کد 15 رقمی است را در صفحه مربوط به طور دقیق و بدون خطا وارد نمایید و روی دکمه analyse کلیک کنید.
اکنون سایت مشخصاتی به شما میدهد که باید به طور کامل به مشخصات گوشی شما صدق کند. از نظر مدل ، کارخانه ، کشور سازنده و...
به عنوان مثال اگر گوشی شما مدل نوکیا 3230باشد ، میابیست بعد از وارد نمودن سریال (IMEI) گوشی ، مشخصات همان گوشی نوکیا 3230 خود را دریافت کنید ، این موضوع بدین معنی است که گوشی شما اصل بوده و هیچ گونه مشکلی ندارد. اما اگر مشخصات داده شده مربوط به گوشی شما نباشد گوشی شما قاچاق یا چنج یا... می باشد .
به عنوان مثال اگر کد یک گوشیK750i را چک کنید و این سایت مشخصات یک گوشی W750 را به شما نشان دهد ، گوشی شما غیراصل یا چنج است!


سایت فوق به غیر از چک کردن IMEI موارد دیگری را نیز آنالیز میکند:
» Phone number analysis
» IMSI number analysis
» IMEI number analysis
» SIM number analysis
» ISPC number analysis

لینک چک کردن IMEI برای تشخیص اصل بودن گوشی :
https://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr

لینک چک کردن و آنالیزم کردن کدهای دیگر :
https://www.numberingplans.com/?page=analysis
 

منبع : http://parsi-mob.ir
 

 
           
شنبه 13 آبان 1391برچسب:, :: 19:25
مسعود

درباره وبلاگ


سلام. به وبلاگ من خوش آمدید.امیدوارم در این وبلاگ رضایت شما روجلب کنم.نظر یادتون نره.
نويسندگان
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان تفریحی برای هم کلاسی ها و آدرس masoot.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 6
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 7
بازدید ماه : 17
بازدید کل : 34561
تعداد مطالب : 122
تعداد نظرات : 6
تعداد آنلاین : 1



Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت